Apple AirPods 4 s aktivním potlačením hluku

pouzdro USB-C s bezdrátovým nabíjením 
Apple AirPods 4 s aktivním potlačením hluku
Ještě lepší zvuk a pohodlí. A nyní s aktivním potlačením hluku.

Nové

4 990 Kč
4 124  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
4 129 Kč
Výrobce
Apple
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
3.10 Kč , DPH:  21%  (Sluchátka všechny druhy bezdrátových + drátových)
Vaše cena  s RP*
4 124 Kč
DPH
21%
Kód
COMXP93
Part No.
MXP93ZM/A

    Popis produktu

    AirPody 4 s aktivním potlačováním hluku. A taky s adaptivním zvukem, který inteligentním prolínáním mezi aktivním potlačováním hluku a režimem propustnosti v reálném čase přizpůsobuje hlukový filtr prostředí, kde se zrovna nacházíš. (Adaptivní zvuk je k dispozici na kompatibilních zařízeních s operačním systémem iOS 18, iPadOS 18 nebo macOS Sequoia a novějším, spárovaných s AirPody 4 s aktivním potlačováním hluku nebo s AirPody Pro 2 s nejnovějším firmwarem.

    AirPods 4. Ještě lepší zvuk a pohodlí. Dvě varianty navržené tak, aby ti líp padly do uší. Poslech si užiješ jako nikdy předtím. A poprvé v tomhle provedení i s aktivním potlačováním hluku. (Prostorový zvuk funguje u kompatibilního obsahu v podporovaných aplikacích. K vytvoření osobního profilu je potřeba iPhone s TrueDepth fotosoustavou. Výdrž baterie závisí na nastaveních a způsobu používání zařízení, na prostředí a mnoha dalších faktorech. Testy probíhaly na AirPodech 4 s aktivním potlačováním hluku a vypnutým hlukovým filtrem. Nabíjení vyžaduje kompatibilní USB-C nabíječku. AirPody 4 s aktivním potlačováním hluku podporují bezdrátové nabíjení, které vyžaduje bezdrátovou nabíječku s certifikací Qi. Nabíjecí pouzdro AirPodů 4 s aktivním potlačováním hluku funguje i s nabíječkou Apple Watch.)


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    APPLE

    Odolnost IP54

    Příslušenství

    Typ příslušenství Sluchátka
    Konektor vstupní Bezdrátové
    Typ nabíjení Bezdrátové, Lightning
    Barva bílá

    Všechny produkty

    Výrobce Apple

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.