Apple iPhone 16 128GB

růžový 
Apple iPhone 16 128GB
Supervýkonné čipy pro bezkonkurenční výkon. Rychlejší a snazší ovládání fotoaparátu. A mnohem delší výdrž baterie.

Nové

23 890 Kč
19 744  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
19 825 Kč
Výrobce
Apple
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
1.20 Kč , DPH:  21%  (Chytré mobilní telefony všechny typy chytrých tel)
Vaše cena  s RP*
19 744 Kč
DPH
21%
Kód
COMYEA3
Part No.
MYEA3SX/A

    Popis produktu

    U iPhone 16 představujeme nové ovládání fotoaparátu, 48MP Fusion fotoaparát. A čip A18. A to vše v pěti výrazných barvách.

    Hlavní vlastnosti

    • OVLÁDÁNÍ FOTOAPARÁTU MÁŠ PEVNĚ V RUCE – Ovládání fotoaparátu představuje jednodušší způsob, jak se rychle dostat k fotografickým nástrojům, jako je přiblížení nebo hloubka ostrosti, takže dokonalý snímek uděláš, ani nemrkneš.
    • DOSTAŇ SE DÁL. I BLÍŽ – Novým ultraširokoúhlým fotoaparátem s automatickým zaostřováním uděláš detailně vykreslené makro fotky – i videa. 48MP Fusion fotoaparátem pořídíš nádherné záběry s vysokým rozlišením. Na přibližování máš 2× zoom v optické kvalitě.
    • FOTOGRAFICKÉ STYLY – Fotografické styly nejnovější generace ti dají ještě větší tvůrčí volnost, aby každá fotka měla tvůj rukopis. Vybraný styl můžeš kdykoli zrušit a vrátit snímek do původního stavu.
    • SUPERCHYTRÝ ČIP A18 – Představuje skok o dvě generace oproti čipu A16 Bionic v iPhonu 15. S výjimečnou úsporností podporuje pokročilé fotografické a video funkce a hry na úrovni konzolí.
    • DELŠÍ VÝDRŽ BATERIE – V kombinaci s čipem A18 přináší iPhone 16 velký skok ve výdrži baterie a umožní ti až 22 hodin přehrávání videa.1 Nabít ho můžeš pomocí USB-C nebo přicvakni MagSafe nabíječku pro rychlejší bezdrátové nabíjení.2
    • NAVRŽENÝ TAK, ABY VYDRŽEL – iPhone 16 má bytelnou konstrukci z leteckého hliníku a 6,1palcový Super Retina XDR displej.3 Díky Ceramic Shieldu nejnovější generace je výjimečně odolný.
    • AKČNÍ TLAČÍTKO – zkratka k tvojí oblíbené funkci. Jeho podržením spustíš svítilnu, diktafon, tichý režim nebo jednu z dalších akcí.
    • PŘIZPŮSOB SI IPHONE – S iOS 18 můžeš dát ikonám a widgetům na ploše libovolný jednotný odstín. V nově navržené aplikaci Fotky najdeš svoje oblíbené snímky rychleji. A v iMessage můžeš k jakémukoli slovu, frázi nebo emotikonu přidat hravý animovaný efekt.4
    • ZÁSADNÍ BEZPEČNOSTNÍ FUNKCE – iPhone díky detekci autonehody dokáže poznat vážnou autonehodu a přivolat pomoc, když ty nemůžeš.5

    Právní informace

    1Výdrž baterie se liší podle používání a konfigurace. Další informace najdeš na apple.com/batteries.

    2Doplňky se prodávají zvlášť.

    3Displeje mají zakulacené rohy. Když se obrazovka změří jako obdélník, má úhlopříčku 6,12 palce (iPhone 16), 6,69 palce (iPhone 16 Plus), 6,27 palce (iPhone 16 Pro) nebo 6,86 palce (iPhone 16 Pro Max). Viditelná plocha je ve skutečnosti menší.

    4Některé funkce nemusí být k dispozici pro všechny země nebo oblasti.

    5iPhone 16 a iPhone 16 Pro dokážou detekovat vážnou autonehodu a přivolat záchranáře. Vyžaduje mobilní připojení nebo nastavené Wi-Fi hovory.


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    APPLE

    Typ iPhone
    Modelová řada iPhone 16
    Velikost displeje 6,1"
    Barva růžová
    Velikost úložiště 128 GB
    Distribuce CZ
    Typ displeje Super Retina XDR
    Rozlišení displeje 2556 x 1179
    Vlastnosti displeje HDR, True Tone, široký barevný gamut (P3), Oleofobní úprava, Dynamic Island
    Procesor A18
    Odolnost IP68
    Ovládání Dotyk (Haptic Touch)
    Zabezpečení Face ID
    Napájení USB-C, Bezdrátové, Bezdrátové - MagSafe
    Hmotnost 170 g
    Materiál Hliník
    Porty USB-.C
    Rok uvedení 2024

    Všechny produkty

    Výrobce Apple

    Příslušenství

     

    -15%

    273 Kč 

    bez DPH

    390 Kč 

    s DPH

    330 Kč 

    s DPH

    USB-C napájecí adaptér Výkonný 20W napájecí adaptér s USB-C konektorem. Vhodný pro iPhony, které jsou nyní dodávány bez napájecího adaptéru.

     
    479 Kč 

    bez DPH

    580 Kč 

    s DPH

    20W USB-C napájecí adaptér Apple slouží k rychlému a účinnému nabíjení doma, v kanceláři i na cestách. Ve spojení s iPhonem podporuje rychlé nabíjení, takže vybitou baterii dobije na 50 procent zhruba za 30 minut. Poskytuje přiměřený výkon i pro nabíje...

    Nové

    260 Kč 

    bez DPH

    315 Kč 

    s DPH

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.