Apple iPhone 16 Pro Max 256GB

přírodní titan 
Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
Odolný a lehký titan, dokonalý fotoaparát s novým tlačítkem pro focení. 4K Dolby Vision při 120 fps. A čip A18 Pro. Geniální po všech stránkách.

Nové

35 890 Kč
29 661  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
29 743 Kč
Výrobce
Apple
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
1.20 Kč , DPH:  21%  (Chytré mobilní telefony všechny typy chytrých tel)
Vaše cena  s RP*
29 661 Kč
DPH
21%
Kód
COMYWY3
Part No.
MYWY3SX/A

    Popis produktu

    Phone 16 Pro Max. Fantastická titanová konstrukce. Ovládání fotoaparátu. 4K Dolby Vision při 120 fps. A čip A18 Pro.

    iPhone 16 Pro Max má konstrukci z titanu třídy 5 s novým, elegantním mikrotryskaným povrchem. Titan má vynikající poměr pevnosti k hmotnosti, a proto jsou tyhle modely neuvěřitelně bytelné a mimořádně lehké.

    iPhone 16 Pro Max se prodává ve čtyřech parádních barvách včetně nového pouštního titanu. Pokud jde o vnitřní konstrukci, iPhone 16 Pro díky termální dílčí struktuře ze stoprocentně recyklovaného hliníku a optimalizaci zadního skla pro lepší odvádění tepla udrží až o 20 procent vyšší souvislý výkon než iPhone 15 Pro. Všechno, co tě baví – třeba výpočetně náročné hry – si tak můžeš užívat déle.

    Nová technologie nám umožňuje bez jakéhokoli zkreslení vést data displeje pod aktivními pixely. Proto můžou být rámečky tenčí a 6,3palcové i 6,9palcové iPhony s větším Super Retina XDR displejem pořád skvěle padnou do ruky.

    iPhone 16 Pro Max je odolný proti polití, vodě a prachu.2 Navíc má na přední straně náš Ceramic Shield nejnovější generace, takže vydrží opravdu hodně.

    Hlavní vlastnosti

    • FANTASTICKÁ TITANOVÁ KONSTRUKCE – iPhone 16 Pro má pevnou a lehkou konstrukci z titanu a větší, 6,3palcový Super Retina XDR displej.1 Díky Ceramic Shieldu nejnovější generace je výjimečně odolný.
    • OVLÁDÁNÍ FOTOAPARÁTU MÁŠ PEVNĚ V RUCE – Ovládání fotoaparátu představuje jednodušší způsob, jak se rychle dostat k fotografickým nástrojům, jako je přiblížení nebo hloubka ostrosti, takže dokonalý snímek uděláš, ani nemrkneš.
    • VELKOLEPÉ SNÍMKY – S vyspělejším 48MP ultraširokoúhlým fotoaparátem dokážeš zachytit neskutečně jemně vykreslené makrosnímky i fantastické širokoúhlé záběry. Chceš ostřejší fotky z větší dálky? S fotoaparátem s 5× teleobjektivem to půjde snadno.
    • PROFI VIDEO – Posuň svoje videa na úplně novou úroveň díky 48MP Fusion fotoaparátu s 4K Dolby Vision při 120 fps a studiovým mikrofonům pro vyšší kvalitu nahrávání zvuku. Profesionální studio v kapse.
    • FOTOGRAFICKÉ STYLY – Fotografické styly nejnovější generace ti dají ještě větší tvůrčí volnost, aby každá fotka měla tvůj rukopis. A díky zdokonalenému procesu zpracování obrazu teď můžeš jakýkoli styl kdykoli vrátit zpátky.
    • VÝKONNÝ ČIP A18 PRO – Podporuje vyspělé fotografické a video funkce včetně Ovládání fotoaparátu. A podává mimořádný grafický výkon při hraní nejnáročnějších AAA her.
    • OBROVSKÝ SKOK VE VÝDRŽI BATERIE – iPhone 16 Pro Max je mimořádně úsporný a umožní ti až 33 hodin přehrávání videa.2 Nabít ho můžeš pomocí USB-C nebo přicvakni MagSafe nabíječku pro rychlejší bezdrátové nabíjení.3
    • PŘIZPŮSOB SI IPHONE – S iOS 18 můžeš dát ikonám a widgetům na ploše libovolný jednotný odstín. V nově navržené aplikaci Fotky najdeš svoje oblíbené snímky rychleji. A v iMessage můžeš k jakémukoli slovu, frázi nebo emotikonu přidat hravý animovaný efekt.4
    • ZÁSADNÍ BEZPEČNOSTNÍ FUNKCE – iPhone díky detekci autonehody dokáže poznat vážnou autonehodu a přivolat pomoc, když ty nemůžeš.5

    Právní informace

    1Displeje mají zakulacené rohy. Když se obrazovka změří jako obdélník, má úhlopříčku 6,12 palce (iPhone 16), 6,69 palce (iPhone 16 Plus), 6,27 palce (iPhone 16 Pro) nebo 6,86 palce (iPhone 16 Pro Max). Viditelná plocha je ve skutečnosti menší.

    2Výdrž baterie se liší podle používání a konfigurace. Další informace najdeš na apple.com/batteries.

    3Doplňky se prodávají zvlášť.

    4Některé funkce nemusí být k dispozici pro všechny země nebo oblasti.

    5iPhone 16 a iPhone 16 Pro dokážou detekovat vážnou autonehodu a přivolat záchranáře. Vyžaduje mobilní připojení nebo nastavené Wi-Fi hovory.


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    APPLE

    Typ iPhone
    Modelová řada iPhone 16 Pro Max
    Velikost displeje 6,9"
    Barva přírodní titan
    Velikost úložiště 256 GB
    Distribuce CZ
    Typ displeje Super Retina XDR
    Rozlišení displeje 2868 x 1320
    Vlastnosti displeje HDR, True Tone, široký barevný gamut (P3), Oleofobní úprava, Technologie ProMotion s adaptivní obnovovací frekvencí až 120 Hz, Stále zapnutý displej, Dynamic Island
    Procesor A18 Pro
    Odolnost IP68
    Ovládání Dotyk (Haptic Touch)
    Zabezpečení Face ID
    Napájení USB-C, Bezdrátové, Bezdrátové - MagSafe
    Hmotnost 227 g
    Materiál Titan
    Porty USB-.C
    Rok uvedení 2024

    Všechny produkty

    Výrobce Apple

    Příslušenství

     

    -15%

    273 Kč 

    bez DPH

    390 Kč 

    s DPH

    330 Kč 

    s DPH

    USB-C napájecí adaptér Výkonný 20W napájecí adaptér s USB-C konektorem. Vhodný pro iPhony, které jsou nyní dodávány bez napájecího adaptéru.

     
    479 Kč 

    bez DPH

    580 Kč 

    s DPH

    20W USB-C napájecí adaptér Apple slouží k rychlému a účinnému nabíjení doma, v kanceláři i na cestách. Ve spojení s iPhonem podporuje rychlé nabíjení, takže vybitou baterii dobije na 50 procent zhruba za 30 minut. Poskytuje přiměřený výkon i pro nabíje...

    Nové

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.