Powered by Smartsupp

Epson Traditional Photo Paper 330 g/m2

A2, 25 listů 
Epson Traditional Photo Paper 330 g/m2
Traditional Photo Paper patří k tomu nejlepšímu, co Epson nabízí pro nejkvalitnější tisk fotografií s nádechem podoby s klasickými analogovými fotografiemi.

Akční sleva

-4%

 s DPH
3 400 Kč
3 260 Kč
2 694  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
2 835 Kč
Výrobce
Epson
DPH
21%
Kód
TEC13S045052
Part No.
C13S045052

    Popis produktu

    Fotopapír s vláknitým základem, gramáží 300 g/m2, sílou 13 mil, bez obsahu kyselin a ligninu, s mikroporézním, hladkým, satinovaným povrchem (typ F) s minimálními rozdíly v lesku. Dále nabízí extrémně vysokou optickou hustotu, široké barevné spektrum a okamžité schnutí.

    Epson Traditional Photo Paper představuje průlom ve výrobě papíru. Byl navržen speciálně pro použití s inkoustem Epson UltraChrome K3, a to ve spolupráci s mnoha čelními profesionálními fotografy tak, aby beze zbytku splnil jejich vysoké nároky. Mnozí, kteří se na vývoji fotopapíru Traditional Photo Paper podíleli, zdůraznili, že jim připomíná klasická halogenidostříbrná média a zároveň nabízí více kreativní kontroly díky mimořádné optické hustotě a reprodukci odstínů v černobílé. Kromě toho mohou na tom samém papíru tisknout ve vynikajících barvách, což na tradičních vláknitých papírech nebylo možné. V kombinaci umělecké formy tradiční fotografie a snadného zpracování a obsluhy digitálního výstupu přináší toto jedinečné médium stejně hluboké černé tóny, jemné přechody a trvanlivé výsledky jako za časů papírů vyvolávaných v temných komorách. Jeho vláknitý základ zdobí plný povrch, rovnoměrná hloubka barev a měkký lesk, díky kterým je ideální jak pro skutečně vybranou reprodukci barev, tak pro tisk v neutrální černobílé při zachování vzhledu a půvabu tradičních vláknitých papírů. Stejně jako ostatní inovativní média Epson je i tento papír navržen a vyroben tak, aby vám nabídl nejvyšší možné rozlišení a sytost barev. Spotřební materiály Epson jsou vždy zárukou prověřené kvality Epson.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Materiály

    Technologie tisku Inkoust
    Obor použití FineArt
    Typ Archy
    Povrch Polomatný (SemiMatt)
    Rozměry materiálu A2
    Materiál - gramáž 221 - 330 g

    Všechny produkty

    Výrobce Epson

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.