MathType for Office Tools EDU

předplatné 1 rok 
MathType for Office Tools EDU
Nejjednodušší způsob psaní matematických rovnic v jakémkoli digitálním dokumentu.
 
1 530 Kč
1 264  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
1 331 Kč
Výrobce
Wiris
DPH
21%
Kód
XCMTOT1YEDU
Part No.

    Popis produktu

    Zapisujte snadno matematické rovnice. Dostrupné pro Windows, Office 365 a Google Workspace.
    Nezáleží na tom, zda jste začátečník nebo pokročilý uživatel, MathType se přizpůsobí vašemu způsobu psaní matematiky, takže se můžete soustředit na daný úkol. MathType dokonce převede váš ručně psaný vzorec na čistou digitální rovnici připravenou k použití v dokumentech.

    Sdílejte dokumenty a spolupracujte s kolegy, partnery a studenty. MathType pro Google Workspace a MathType Add-In pro Microsoft 365 vám umožní psát a sdílet matematické rovnice v dokumentech a prezentacích.
    Nabízíme také varianty pro webové platformy. MathType můžete používat v systémech Windows, macOS, na platformách LMS nebo v jakémkoli jiném desktopovém či webovém prostředí.
    Math Type snadno pioužijete v Microsoft Office, PowerPointu i WPS aplikacích, kde je přidán samostatný panel nástrojů pro práci se vzorci.

    MathType: Výkonný nástroj pro tvorbu matematických výrazů


    MathType je elegantní software určený pro tvorbu a úpravu matematických výrazů. Původem od společnosti Design Science (dnes součástí firmy Wiris), MathType se stal klíčovým nástrojem pro akademiky, učitele, studenty a vědce, kteří pravidelně pracují s matematickými rovnicemi a symboly.
    MathType byl poprvé představen v roce 1987 jako doplněk pro textové procesory, aby umožnil snadnou integraci matematických rovnic do textových dokumentů. Během let se software neustále vyvíjel a přidával nové funkce, aby vyhověl rostoucím potřebám uživatelů. MathType je tak nezbytným nástrojem pro každého, kdo pravidelně pracuje s matematickými výrazy. Díky svým pokročilým funkcím, kompatibilitě s různými platformami a formáty, a uživatelsky přívětivému rozhraní, MathType usnadňuje a zefektivňuje tvorbu a úpravu matematických rovnic v různých oblastech lidské činnosti.

    Hlavní Funkce


    Intuitivní uživatelské rozhraní
    MathType nabízí uživatelsky přívětivé prostředí, které usnadňuje tvorbu složitých matematických výrazů. Pomocí grafického uživatelského rozhraní mohou uživatelé jednoduše vybírat symboly a operátory.

    Podpora různých formátů
    MathType podporuje různé formáty včetně MathML, TeX, LaTeX a dalších. To umožňuje bezproblémovou integraci s různými platformami a aplikacemi.

    Kompatibilita s textovými procesory
    MathType je kompatibilní s širokou škálou textových procesorů jako Microsoft Word, Apple Pages a Google Docs. To umožňuje snadné vkládání a úpravy rovnic přímo v dokumentech.
    Online a offline verze Kromě desktopové verze je MathType k dispozici i jako webová aplikace, což umožňuje uživatelům přístup k nástroji z libovolného zařízení s internetovým připojením.
    Ruční psaní a rozpoznávání MathType podporuje ruční psaní matematických výrazů na zařízeních s dotykovou obrazovkou. Software poté převede ručně psané symboly na digitální formu.
    Styly a přizpůsobení Uživatelé mohou přizpůsobit vzhled rovnic, včetně stylů písma, velikosti a barev, což usnadňuje jejich čitelnost a estetickou integraci do dokumentů.

    Využití v praxi


    Vzdělávání
    Učitelé a studenti používají MathType k vytváření učebních materiálů, domácích úkolů, testů a diplomových prací. Umožňuje jim snadno zpracovávat a prezentovat složité matematické koncepty.

    Vědecký výzkum
    Vědci a výzkumníci používají MathType k psaní vědeckých článků, publikací a prezentací, kde je potřeba přesně vyjádřit matematické a vědecké rovnice.

    Inženýrství
    Inženýři využívají MathType k tvorbě technické dokumentace, návrhů a analýz, kde je nutné pracovat s pokročilými matematickými výrazy.

    E-learning
    S rostoucím trendem e-learningu, MathType nachází uplatnění v online vzdělávacích platformách, kde pomáhá vytvářet interaktivní a snadno pochopitelné učební materiály.

    Zásadní přínosy


    Zvýšení produktivity
    MathType výrazně urychluje proces tvorby matematických výrazů a rovnic, což šetří čas a úsilí uživatelů.

    Přesnost
    Software zajišťuje vysokou přesnost a konzistenci matematických výrazů, což je klíčové pro vědecké a technické dokumenty.

    Flexibilita
    Díky podpoře různých formátů a kompatibilitě s mnoha platformami, MathType nabízí vysokou míru flexibility pro různé potřeby uživatelů.

    Přístupnost
    Webová verze MathType umožňuje přístup odkudkoliv, což je výhodné pro uživatele, kteří pracují na různých zařízeních.



    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Software

    Typ aplikace Samostatná + Plugin
    Typ licence Předplatné
    Verze softwaru Nová licence
    Operační systém Mac/Win
    Jazyk aplikace Angličtina
    Určeno pro EDU - školská licence
    Počet licencí Jeden uživatel

    Všechny produkty

    Výrobce Wiris

    Podobné produkty

     
    23 132 Kč 

    bez DPH

    27 990 Kč 

    s DPH

    předplatné 1 rok Licence pro vysoké školy, zahrnuje 25 licencí pro učitele a zaměstnance školy a 1000 licencí pro studenty. Zapisujte snadno matematické rovnice. Dostrupné pro Windows, Office 365 a Google Workspace. Nezáleží na tom, zda jste začátečník nebo pokročilý u...

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.