OWC Express 1M2 USB4 40Gb/s

externí box pro NVMe M.2 SSD 
OWC Express 1M2 USB4 40Gb/s
Velmi rychlý, kompatibilní a spolehlivý přenosný SSD disk USB4 NVMe. Pro disky SSD NVMe M.2 2280 / 2242 / 2230; Dokonalý nástroj pro kreativitu; Dopřejte si maximální kreativní výkon tím, že si sestavíte přenosný disk svých snů, nebo se rozhodněte pro ...
 
3 870 Kč
3 198  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
3 329 Kč
Výrobce
OWC
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Komponenty a příslušenství nezaložené na mechanick)
Vaše cena  s RP*
3 198 Kč
DPH
21%
Kód
GMOWCUS4EXP1M2
Part No.
OWCUS4EXP1M2

    Popis produktu

    Velmi rychlý, kompatibilní a spolehlivý přenosný SSD disk USB4 NVMe. Pro disky SSD NVMe M.2 2280 / 2242 / 2230

    Dokonalý nástroj pro kreativitu

    Dopřejte si maximální kreativní výkon tím, že si sestavíte přenosný disk svých snů, nebo se rozhodněte pro OWC Express 1M2 s pokročilou technologií a SSD diskem OWC Aura. Ať už používáte disk, začínáte s novým diskem nebo chcete pohodlí hotového řešení, Express 1M2 vybaví váš pracovní postup nejvyšším výkonem a spolehlivostí.

    Stejně rychlý jako váš počítač nebo zařízení

    Express 1M2 je nejrychlejší přenosný disk SSD, který nabízíme, a je speciálně navržen tak, aby maximalizoval výkon dnešních i budoucích počítačů Mac a PC vybavených rozhraním USB4. Při použití disku Express 1M2 s většinou počítačů Mac a PC z roku 2020 a novějších zažijete úžasné rychlosti až 3151 MB/s. Užijte si také vysoce efektivní výkon (ano, můžete snadno stříhat video v rozlišení 4K) a flexibilní kompatibilitu se zařízeními s rozhraním Thunderbolt 3/4 a USB-C.

    Nenechte se zmást
    Protože jsme všeobecně považováni za odborníky na Thunderbolt, musíme znát všechny drobné detaily, které ostatní záměrně přehlížejí nebo nezmiňují. Aby mohla být skříň napájená ze sběrnice certifikována pro rozhraní Thunderbolt, musí splňovat výkonnostní certifikaci společnosti Intel. Rychlosti jsou proto omezeny na 1500 MB/s. Mnoho no-name značek sice tvrdí, že jsou USB4, ale ve skutečnosti se jedná o řešení Thunderbolt 3, která nesplňují specifikace společnosti Intel. Na rozdíl od těchto levných značkových produktů, které ve vás zanechají pocit zklamání, protože rychlosti jsou mnohem nižší, vám skutečné připojení USB4 u Express 1M2 zaručuje úžasné zdvojnásobení rychlosti Thunderbolt.

    Síla volby
    Sestavte si svůj Express 1M2 se zcela novým diskem. Převeďte stávající disk, který byl vyměněn při upgradu. Nebo si to zjednodušte a vyberte si předem sestavené, osvědčené a spolehlivé řešení OWC. Ať už se rozhodnete jakkoli, Express 1M2 vám dává možnost jej realizovat.

    Je připraven pro dnešek i pro budoucnost
    Disk Express 1M2 je navržen tak, aby podporoval jakýkoli SSD disk NVMe M.2 2230, 2242 nebo 2280, a poskytuje vám tak svobodu a flexibilitu při používání jakýchkoli dnešních disků - včetně SSD disků OWC Aura s kapacitou až 8,0 TB - a je připraven na budoucí 16TB a budoucí kapacity bez omezení.

    Vyrobeno tak, aby splňovalo náročné požadavky
    S diskem Express 1M2, kde se forma snoubí s funkcí, se nemusíte obávat tepelného škrcení. Pevný hliníkový chladič zajišťuje dostatečný odvod tepla, takže se můžete spolehnout na trvale vysoký výkon. Na rozdíl od zásuvného pouzdra bez použití nářadí se Express 1M2 šroubuje, aby byl disk uvnitř robustního pouzdra bezpečně chráněn. A pokud chcete disk Express 1M2 sdílet, lze jej používat napříč platformami s počítači Mac a PC pomocí softwaru MacDrive od společnosti OWC (prodává se samostatně), což umožňuje bezproblémové sdílení mezi platformami.

    Pro koho je tento box ideální
    - Pro profesionály v oblasti fotografie a videa, kteří hledají cenově dostupný a přitom spolehlivý disk pro editaci, který lze použít k zálohování i editaci náročného obsahu, včetně - 8K RAW videa, 4K slow-motion videa, ProRes a dalších náročných kodeků a snímků v ultra vysokém rozlišení ve formátech RAW i komprimovaných.
    - DIT, kteří chtějí sestavit disk NVMe podle svého výběru při zachování maximální rychlosti vykládání (vyšší než Thunderbolt) a tepelné stability.
    - Domácí uživatelé/výkonnostní nadšenci, kteří hledají externí pouzdro pro klonování dat z interního disku při závratných rychlostech.

    Základní vlastnosti
    - Ultra rychlý: více než dvakrát rychlejší než přenosná pouzdra Thunderbolt s výkonem až 3151 MB/s v praxi1
    - Ultrakompatibilní: použití s počítači a zařízeními s rozhraními USB4, Thunderbolt a USB-C
    - Ultra spolehlivý: Letecký hliník poskytuje robustní ochranu vašemu SSD, zatímco disk je tiše chlazen, aby byla zajištěna stálá maximální rychlost
    - Výkonné možnosti: Sestavte si vlastní disk nebo si vyberte řešení OWC Aura SSD s napájením
    - Snadné kutilství: Použijte SSD disk NVMe M.2 2230, 2242 nebo 2280 podle vlastního výběru.
    - Přenosný: Napájení ze sběrnice a velikost do dlaně pro pohodlné použití kdekoli
    - Kompletní: Obsahuje kabel USB4 (USB-C) a šroubovák pro montáž.


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Příslušenství

    Typ příslušenství Doplňky a rozšíření
    Konektor vstupní M.2 NVMe
    Konektor výstupní USB 4
    Barva stříbrná

    Všechny produkty

    Výrobce OWC

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.