Kompletní ekosystém tiskové aplikace, který šetří čas, snižuje náklady a zvyšuje produktivitu a kvalitu tisku. Důraz klade na možnost automatizace, XML propojení a řešení "all-in-one".

Související produkty

 
23 711 Kč 

bez DPH

28 690 Kč 

s DPH

trvalá licence Tiskový ekosystém s přesnými barvami.

 
29 744 Kč 

bez DPH

35 990 Kč 

s DPH

trvalá licence Tiskový ekosystém s přesnými barvami.

 
10 818 Kč 

bez DPH

13 090 Kč 

s DPH

předplatné na 1 rok Tiskový ekosystém s přesnými barvami.

PrintFactory

19.09.2024

23.8.2024

PrintFactoryTM je aplikace pro výrobu na velkoformátových tiskárnách. Obsahuje sadu nástrojů, které pracují mnohem intenzivněji a inteligentněji než běžný RIP dodávaný s dnešními velkoformátovými tiskárnami.

PrintFactory produkuje práci rychleji a přesněji než jakýkoli jiný srovnatelný systém, a to za zlomek ceny jiných nástrojů. Díky architektuře XML nabízí rozsáhlé možnosti integrace – což umožňuje naprostou škálovatelnost – je navržen tak, aby rostl spolu s potřebami firmy. V neposlední řadě je to i špičkový barevný engine VISU™ pro propojení zařízení: nemá konkurenci a je cenově dostupný.

„PrintFactory změnil pravidla hry v naší firmě. Už jen úspory inkoustu snížily náklady tak, že jsme mohly reinvestovat do dalších oblastí podnikání. Efektivita aplikace v oblasti úspory času a práce je pozoruhodná – postup při zacházení s daty se zefektivnil, a to našemu týmu umožnilo soustředit se na důležitější úkoly.“
Alan Lidungton, VZ, Thomas Printworks.

PrintFactory je ultimátní řešení pro zjednodušení tiskového workflow. 
Pokud se vaše firma rozrostla a v průběhu let jste získali více tiskáren, z nichž každá má vlastní RIP, PrintFactory vám může pomoci. Náš softwarový ekosystém ovládá VŠECHNY vaše tiskárny a řezačky – bez ohledu na značku, velikost nebo stáří – prostřednictvím jedné centrální APP. PrintFactory dokáže řídit více než 3500 zařízení. Představte si úsporu člověkohodin, které byste dosáhli použitím PrintFactory k ovládání všech vašich zařízení prostřednictvím jedné centrální APP. S aplikací PrintFactory můžete zefektivnit své pracovní postupy a dosáhnout velké efektivity tiskových procesů.

Oblasti použití

Platforma kryje potřeby a specifické požadavky nejrůznějších oblastí, nejen běžného velkoformátového tisku. Zná nároky výroby textilu, domácích potřeb, průmyslu, digitálního nátisku, DTG tiskáren, personalizovaného tisku, produkci štítků, integraci s nástroji Web-to-print (W2P) a MIS. K dispozici jsou ovladače pro tisíce tiskáren a řezacích plotrů snad všech výrobců.

Obsažené nástroje

Editor (předtisková příprava)

Umožňuje provádět předtiskové úpravy původních souborů v téměř libovolném formátu bez nákladů na jiné aplikace. Nabízí řadu funkcí, včetně správy barev, práce s písmy, dlaždicemi a správy kontur.

Layout

Připravuje úlohy na tisk a řezání, rozkládání, oboustranný tisk a specializované barevné a sektorové nástroje. Samozřejmostí je true-shape nesting (TSN), který uspořádá natěsno i nepravidelné úlohy.

Workflow

Automatizace pracovních postupů před tiskem. Je navržen tak, aby bez námahy přeměnilo umělecké dílo na hotový produkt.

RIP

Nabízí rychlejší a efektivnější způsob správy tiskáren a řezaček, zabraňuje konfliktům a vytváří centralizovaný pracovní postup.

Printstation

Nabízí praktickou kontrolu nad produkcí a umožňuje uživatelům vybírat, kombinovat a tisknout úlohy ručně i připravovat více úloh současně. Nabízí automatické i manuální režimy a umožňuje ruční nebo automatické vyrovnávání zátěže.

Kalibrace

Obsahuje snadný a spolehlivý způsob, jak dosáhnout konzistentní reprodukce barev na různých zařízeních. Profily Device-Link zajišťují vždy stejné výsledky, takže profilování je jednoduché a poskytuje naprostou jistotu reprodukce barev.

Webové nástroje

Optimalizace procesu

Cloudová platforma zefektivňuje tiskové postupy tím, že nabízí cloudové nástroje pro produktivitu s funkcemi, jako je dynamické vnořování JIT, místní automatizace, plná podpora XML/JDF, proměnná data, vzdálené vyzvedávání souborů, cloudový pracovní postup a správa úloh. Plná automatizace - Průmysl 4.0

Získání vhledu

Data jsou krví každé organizace, a to platí i pro tiskové operace. Díky přístrojovému panelu a reportingu založenému na datech můžete proaktivně předcházet problémům ve výrobě a měřit svůj výkon na základě klíčových ukazatelů výkonnosti. CERTIFIKACE zajišťuje konzistentní vykazování těchto údajů úloh a spotřebního materiálu do cloudu a umožňuje přístup k informacím o úlohách a certifikačním zprávám v reálném čase pro sledování shody s kontrolou kvality z libovolného webového prohlížeče.

Nedovolte, aby vás data brzdila - využijte je k tomu, abyste svou tiskovou produkci posunuli do nových výšin.

Centrální řízení

Přesná a precizní reprodukce barev byla vždy výzvou, a proto je audit a kontrola velmi důležitá. Zde lze řídit uživatelská práva a kontrolu přístupu, centrálně spravovat barvy a zálohovat s možností obnovy a verzování profilů a nastavení.

Navíc je PrintFactory přizpůsobitelný a umožňuje sdílet řezné značky, nastavení nestingu a šablony rozvržení v rámci celé organizace. Můžete opakovaně tisknout a sledovat důvod a obsluhu a poskytujeme zprávy o trendech certifikace. PrintFactory může vynucovat rekalibrace, aby byla zajištěna průběžná přesnost v celém výrobním závodě.

Výhody

Barevná kvalita

PrintFactory nabízí konzistentní a přesnou reprodukci barev na různých substrátech a v různých podmínkách. Software eliminuje nutnost ruční správy barev, což šetří čas obsluhy. Konzistentní kvalita barev vede také k dlouhodobému zvýšení produktivity a efektivity.

Nižší náklady na inkousty

PrintFactory má zabudovanou technologii optimalizace inkoustu, která dokáže snížit spotřebu inkoustu až o 20 %, což pro majitele znamená nižší náklady. Také to zlepšuje kvalitu a stabilitu tisku.

Chytřejší příprava úloh

PrintFactory je vybavena editorem v aplikaci, který je schopen zpracovávat různé úlohy návrhu. Tato funkce eliminuje potřebu dalších licencí na návrh, což firmám šetří peníze. Software nabízí zefektivnění pracovního postupu, čímž eliminuje místa, která zpomalují tiskovou produkci.

O výrobci

Společnost PrintFactory, vývojář ekosystému PrintFactoryTM, je 100% nezávislá firma v soukromém vlastnictví.
Pracuje po celém světě z centrály v Nizozemsku. Quentin, spol. s r.o. je jejím obchodním zástupcem v České republice a na Slovensku.

milníky

  • V roce 1999 se spojily firmy Dunaway a VISU do společnosti "Aurelon B.V."
  • V roce 2001 uvedena aplikace ProofMaster
  • V roce 2011 je koupila GMG
  • V roce 2014 osamostatnění, od té doby obchodují po jménem "PrintFactory"

Ukázky aplikace

Náhled rozhranní Editor (předtisková příprava)

Náhled rozhranní Calibrator

True-shape-nesting v modulu Layout

Kontrola objektů a vstupní check-in v modulu Editor

Step and Repeat v rozhranní PrintStation

Návrh pracovního postupu

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.