Powered by Smartsupp

X-Rite Ci4200

Stolní sférický spektrofotometr 
X-Rite Ci4200
Snadno použitelný kompaktní stolní kulový spektrofotometr.
 
 s DPH
286 490 Kč
280 490 Kč
231 810  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
242 141 Kč
Výrobce
XRite
DPH
21%
Kód
MOCI4200
Part No.
CI4200

    Popis produktu

    Ci4200 je snadno použitelný kompaktní stolní kulový spektrofotometr, který v kombinaci se softwarem X-Rite Color QC či softwarem pro formulaci barev podporuje vyvíjející se program správy barev.

    Na konkurenčním trhu roste tlak na zlepšování kvality barev v laboratoři a ve výrobě, aby se omezilo přepracování v důsledku chyb. Ci4200 je cenově dostupný stolní spektrofotometr pro malé a střední výrobce v různých průmyslových odvětvích, kteří usilují o implementaci vyšší přesnosti barevných receptur a kontroly kvality barev ve svých výrobních procesech. V kombinaci s odstupňovanou nabídkou softwarových aplikací Color QC a recepturovacím softwarem se dá vybrat dostupné řešení.

    Výhody:

    Pomocí standardních metod měření okamžitě identifikujte rozdíly v barvě a lesku (přístroj dispozic funkcí SPIN / SPEX, tedy měří s leskem a bez lesku).
    Produkuje korelovanou hodnotu lesku 60° pro přesnější posouzení lesku vzorku v souladu s ASTM D523 a ISO 2813.
    Se zabudovaným NetProfilerem můžete spravovat výkon a umožňovat konzistenci v dodavatelském řetězci bez ohledu na to, kde se nástroje používají.
    Představuje kompatibilitu dat s ručními spektrofotometry X-Rite, jako je Ci64, pro snadnou výměnu dat během operace.

    K dispozici je také varianta Ci4200UV:

    Vyspělý model Ci4200UV přidává schopnost samokalibrace UV záření, aby se přizpůsobilo vyhodnocení účinku optických zjasňovacích a fluorescenčních činidel, které způsobují posun barvy za různých světelných podmínek.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Kalibrace

    Geometrie měření kulová d/8°

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.