Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

X-Rite i1Publish Pro 2

X-Rite i1Publish Pro 2
Spektrofotometr i1 Pro 2 se software i1Profiler v plné výbavě (kalibrace CMYK/RGB, skenery, projektory).
 
Koncová cena bez DPH
64 370 Kč
Výrobce
X-Rite
Recyklační poplatek
1.60 Kč , DPH:  21%  (Drobná kancelářská zařízení do 0,5 kg počítačové)
Vaše cena  s RP*
47 926 Kč
DPH
21%
Kód
MOEO2PUB
Part No.
EO2PUB

    Popis produktu

    i1Publish Pro 2 je standardem v oblasti správy barev. Jedná se o dostupné, nejkomplexnější profesionální zařízení pro spektrální měření barev umožňující kalibrace monitorů, projektorů, kalibrace výstupních zařízení v RGB/CMYK/CMYK+ módech včetně možnosti kompenzace vlivu optických zjasnovačů (OBC), vytvářet CMYK základní linearizace, podporuje tisk ISO Media Wedge (IDEAlliance, Fogra), nastavení GCR a separací. Kromě toho lze dále zkalibrovat vstup (digitální fotoaparát) pomocí kalibračního terče ColorChecker Mini (a software ColorChecker Camera Calibration) a pomocí nástroje QA ověřit softproofing (monitor) a tiskový výstup, zda jsou ve shodě. Dále je možné pomocí PANTONE Color Manageru změřit přímé barvy a spravovat je.

    Obsahuje: spektrofotometr i1 Pro 2, software i1Profiler, PANTONE Color Manager (software umožňující update aktuálních knihoven přímých barev PANTONE pro Adobe, Quark a další aplikace), ColorChecker Camera Calibration software, krytka na měření okolního osvětlení, držák na monitory, pravítko a podložka pro měření, držák na měření přímé barvy, držák na kalibraci projektorů, praktické uzavíratelné pouzdro, kalibrační terče ColorChecker Classic Mini a ColorChecker Proof.

    i1Publish Pro 2 je dobrou volbou pro pracovníky předtiskové přípravy (reklamní agentury, grafická studia, reprostudia, ofestové tiskárny, studia s digitálním tiskem atd.) či fotografy nebo profesionály z oblasti správy barev a kalibrací.

    Systémové požadavky:
    Windows 7® 32 nebo 64 bit, Windows 8® 32 nebo 64 bit, Windows 8.1® 32 nebo 64 bit, Windows 10® 32 nebo 64 bit, vše s posledními service packy, Intel® Pentium® 4 nebo AMD Athlon XP™ nebo lepší, 1GB RAM, 2GB místa na disku, rozlišení monitoru: 1024 x 768 pixelů nebo větší, podpora dvou monitorů vyžaduje dvě video karty, napájený USB port, DVD mechanika, připojení na internet.
    Mac: MacOS X 10.8.x, 10.9.x, 10.10x, 10.11x nebo 10.12x, Intel® procesor, 1GB RAM, 2GB místa na disku, rozlišení monitoru: 1024 x 724 pixelů nebo větší, podpora dvou monitorů vyžaduje dvě video karty, napájený USB port, DVD mechanika, připojení na internet.

    Rozdíl mezi i1 Pro a i1 Pro 2 spektrofotometry:
    - nový design umožňuje tři standardní podmínky měření (ISO 13655 M0: Tungsten; ISO 13655 M1: D50; ISO 13655 M2: UV Cut) a OBC - kompenzace vlivu optických zjasňovačů bez nutnosti měnit filtry nebo mít dvě zařízení
    - možnost měření menšího políčka (až do velikosti 7 mm)
    - nový design - ergonometrie, čiětění, ochrana, skladování přístroje
    - lepší tepelná stabilita, vyšší jas při emisním měření monitorů a projektorů
    - vestavěná kalibrace vlnové délky (samodiagnostika)
    - vestavený standard XRGA (XRite Graphic Arts Standard) pro digitální tisk.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Kalibrace

    Co kalibruje Skener, LCD, Projektor, RGB tiskárna, CMYK tiskárna
    Kalibrační zařízení Spektrofotometr
    Užití Profesionální
    Připojení USB
    Typ měření M0, M2, M1
    Rozměr čočky (apertura) 4,5 mm
    Druh zařízení Ruční
    Zdroj světla Tungsten

    Všechny produkty

    Výrobce X-Rite

    Příslušenství

     
    31 990 Kč 

    bez DPH

    38 708 Kč 

    s DPH

    Celodenní školení vybraného přístroje X-Rite v rozsahu 8 hodin pro neomezený počet účastníků.

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.